(Aankomend) Sales Engineer

Heb jij net je HBO afgerond en ben je op zoek naar een mooie start van je carrière? dNM is op zoek naar een ambitieuze aankomend sales engineer, een functie met gegarandeerde doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken op de backoffice van de salesafdeling, in Rotterdam. O ja, onze klant is echt tof: een dienstverlener binnen de maritieme sector.
Solliciteer direct!

Wat doe je als sales engineer?

Als sales engineer ben je verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces. Je werkt zelfstandig aan verschillende aanvragen en opdrachten. Je stelt offertes op, maakt calculaties, verzorgt opdrachtbevestigingen en houdt overzicht over dit hele proces. Je hebt dagelijks contact met klanten, houdt marktontwikkelingen in de gaten en kunt op basis hiervan een gedegen advies uitbrengen.

Wat vragen wij van een sales engineer?

-Opleiding op HBO niveau, mag eventueel ook een schoolverlater zijn

-Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

-Affiniteit met techniek is natuurlijk een pre

De standaard soft skills zijn ook in deze functie van toepassing; je bent commercieel, nieuwsgierig en assertief. Je ziet je werk, kunt snel schakelen en bent ook kritisch.

Wat bieden wij?

Deze functie zal naar wens via detachering of werving en selectie worden ingevuld. Dit bespreken we in een later stadium.

Voor meer informatie kun je bellen met Remco van Wijk, 0113-820201.

Waarom kies je voor dNM?

dNM is een serieus werkgever met aandacht voor haar medewerkers. Wij regelen alles zelf en wij garanderen een betrouwbare en eerlijke samenwerking, met arbeidsovereenkomsten die volledig conform de wet-en regelgeving zijn opgesteld. 

 
Share