E&I Engineer

Voor onze klant, een technische aannemer op gebied van piping, mechanical en laad en losssytemen is dNM op zoek naar een innovatieve E&I Engineer in de regio Rotterdam. Het betreft hier een vacature voor vast dienstverband bij onze klant.

Solliciteer nu!

Wie zoeken wij?

Vanuit jouw kennis en ervaring verzorg je zelfstandig de engineering van electrotechnische installaties voor onder andere laadarmen en aanverwante producten. Hieronder vallen het opzetten van het ontwerp en de E-schema’s, uitzetten van inkoop van materialen en diensten en assisteren van de medewerkers op de vloer. Je schroomt niet om je op de werkvloer te begeven en indien nodig je handen uit de mouwen te steken.

Je stelt je flexibel op, hebt kennis van moderne techniek en spreekt Engels. Verder zie je het als een uitdaging om aan technische complexe en uitdagende projecten te werken.

Verder lever je een actieve bijdrage aan het verbeteren van het product en de diverse werkwijzen, door kritsich te zijn en goed te luisteren naar de zaken die tijdens productie worden aangedragen. Vervolgens weeg je deze zaken af door een gedegen kosten-baten analyse te maken en voer je verbeteringen door in de ontwerpen.

Wat vragen wij?

-Je hebt tenminste een afgeronde MBO opleiding (niveau 4) elektrotechniek met minimaal 3 jaar werkervaring;

-Je hebt affiniteit met (Siemens) PLC systemen;

-Je hebt bij voorkeur kennis van Simatic Step 7;

-Je hebt bij voorkeur ervaring in het werken met hydraulische en/of pneumatische aandrijvingen;

-Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

-Ervaring met het werken met verschillende tekenpakketten (Solidworks Electrical, Eplan, Stabi, Autocad);-

-VCA Diploma of bereid deze te behalen.

Wat bieden wij?

Het betreft hier een direct dienstverband bij onze opdrachtgever, dus de voorwaarden worden besproken in een eventueel gesprek.

Waarom kies je voor dNM?

dNM is een serieus werkgever met aandacht voor haar medewerkers. Wij regelen alles zelf en wij garanderen een betrouwbare en eerlijke samenwerking, met arbeidsovereenkomsten die volledig conform de wet-en regelgeving zijn opgesteld. 

Share