Hoofduitvoerder ketels en fornuizen

Voor onze klant, een technische aannemer in de industrie, zijn wij op zoek naar een flexibele Hoofduitvoerder ketels en fornuizen.

Solliciteer nu!

Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van en leiding geven aan de dagelijkse uitvoering van projecten/ stops. Bij een stop werk je in een hecht team en zorgen jullie er met elkaar voor dat de werkzaamheden binnen de gestelde tijd gereed zijn. Dit betekent dat er tijdens de stop in ploegen wordt gewerkt inclusief weekend(dagen), uiteraard verdelen jullie dit goed met elkaar. Je zorgt ervoor dat het project binnen de gestelde bestekeisen, planning en werkbegroting gerealiseerd wordt.

Wat ga je doen als Hoofduitvoerder ketels en fornuizen?

In het voortraject help je mee (vanuit je kennis als uitvoerder) in het calculatieproces en ondersteun je bij het maken van het plan van aanpak voor specifieke en/of bijzondere projecten zoals het in- en uithijsen van bundels van fornuizen. In de voorbereiding zorg je ervoor dat je kennis hebt van het contract, werkmap, planning en werkbegroting.

Tijdens de uitvoering zorg je voor tijdig inzet van personeel en machines, roep je materiaal/materieel af en signaleer je meer- minderwerk. Je houdt toezicht op de werkzaamheden en de kwaliteit van deze werkzaamheden beoordeel je dagelijks, zo nodig stuur je bij. Je bewaakt de voortgang van het project. Tevens stuur jij de subcontractors binnen een project aan. Uiteraard bewaak je (mede) de kosten en opbrengsten van het project en heb je contact met de klant en andere projectbetrokkenen.

Als je wordt ingezet op kleine werken of je wordt opgeroepen tijdens een SOS-dienst dan ben je in staat om deze zelfstandig uit te voeren. Je kan zelf reparatiemethodes opstellen en deze overleggen met de klant en/ of NOBO.

Veiligheid is prioriteit nummer 1, je zorgt ervoor dat jij en jouw team werken volgens de veiligheid, arbo- en milieuplannen.

Wat vragen wij?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met MBO+ werk- en denkniveau. Een technische vooropleiding bij voorkeur Werktuigbouw, 5 tot 8 jaar ervaring als uitvoerder (WTB), je hebt ervaring in werken met ketels en fornuizen, je beheerst de Engelse- en Duitse taal (voornamelijk mondeling), bent bekend met lasprocedures en in bezit van rijbewijs B en bereid Nederland breed te werken.

Wat bieden wij?

-Je salaris stemmen we samen af, afhankelijk van je ervaring

-25 vakantiedagen (obv 40 uur per week) en doorbetaling van feestdagen

-8 % vakantietoeslag

-reiskostenvergoeding volgens CAO ABU, 0,19 cent per kilometer

Waarom kies je voor dNM?

dNM is een serieus werkgever met aandacht voor haar medewerkers. Wij regelen alles zelf en wij garanderen een betrouwbare en eerlijke samenwerking, met arbeidsovereenkomsten die volledig conform de wet-en regelgeving zijn opgesteld. 

Share