Over ons

dNM bemiddelt technische vakmensen op (afgestudeerd) MBO niveau en hoger, in de petrochemie, olie, gas, energie en offshore, en onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak, het streven naar lange termijn opdrachten en een transparante, maar ook diepgaande dienstverlening, waarbij kwaliteit voorop staat.

dNM is  ‘Ondernemend in techniek’, waarom?

dNM hecht waarde aan een eerlijke, transparante en persoonlijke aanpak.

dNM hanteert een proactieve bemiddeling. Wij selecteren de juiste kandidaten uit de markt, en bemiddelen deze naar een andere baan. We gaan niet zitten wachten tot een klant ons belt met een vacature, wij bellen de klant met een beschikbare vakvrouw of vakman, waarbij we uitgaan van de ervaring en de talenten van de kandidaat.

dNM heeft het volledige dienstenpakket in eigen beheer. Niet alleen de core-business, het bemiddelen, maar ook het ondersteunende proces, zoals  verloning- en facturatie, inkoop, websitebeheer, opleidingen e.a. regelen wij allemaal zelf. Zo houden we de lijnen kort en kunnen we snel schakelen, en uiteindelijk komt dit ten goede van het werkproces.

dNM werkt samen met onze werknemers om de projecten waar zij zijn geplaatst succesvol te doorlopen en af te ronden. We proberen hierin zoveel mogelijk mee te denken met onze opdrachtgevers en werknemers en bieden waar mogelijk ondersteuning in vorm van trainingen, eventuele huisvesting of logistiek. Wanneer één van beide partijen niet tevreden is met de werkzaamheden, arrangeren wij gesprekken met opdrachtgever en werknemer, en zonodig een vervanger of andere opdracht. Uiteindelijk is het doel dat alle partijen tevreden zijn en dat onze werknemers iedere dag met plezier naar het werk gaan.

dNM vindt het belangrijk om onze organisatie en onszelf te blijven ontwikkelen. Daarom volgen wij het nieuws uit de branche op de voet en waar nodig volgen we vakgerelateerde cursussen, workshops en bezoeken we regelmatig congressen, om zo op de hoogte te blijven over de meest actuele wet- en regelgeving in de flexbranche.

Het werkgebied van dNM is Nederland en België, ons erkenningsnummer is VG2125/U.

Ondernemend in techniek!

dNM is betrokken. Doordat we interesse tonen in de kandidaten en de opdrachtgevers, door bijvoorbeeld mee te gaan op sollicitatiegesprek, sturen op een goede en snelle opvolging, veelvuldig projectbezoeken te doen en duidelijk en eerlijk te communiceren, zijn we in staat om de passende opdracht te vinden voor een werknemer, en gemotiveerd, ervaren en gekwalificeerd personeel voor de werkgever.

dNM Interim is in het bezit van zowel het VCU- als NEN 4400-1 certificaat. Met het VCU certificaat tonen wij aan dat ons VG beheersysteem op orde is, wij de procedures volledig beheersen en onze intercedenten allemaal in het bezit zijn van een VIL/VCU certificaat. De NEN 4400-1 biedt u als opdrachtgever onder andere bescherming tegen kostbare claims op basis van keten- en inleneraansprakelijkheid. Daarnaast zijn we aangesloten bij de ABU en hebben we een erkenning om in België te mogen uitzenden. Door onze jarenlange ervaring in deze sector weten wij wat er speelt en hoe we hierop kunnen inspelen. Daarnaast komen wij onze afspraken na en staat eerlijkheid naar alle partijen bij ons in een hoog vaandel.

dNM gelooft in persoonlijk contact, want alleen dan sta je dichtbij je opdrachtgever en werknemer en ben je in staat om de beste mensen samen te brengen. Een opdrachtgever kan er dus altijd vanuit gaan dat wij alle kandidaten persoonlijk spreken, en een kandidaat weet zeker dat het bedrijf waar hij is voorgesteld al eens door ons persoonlijk is bezocht.