Projectleider piping mechanical voor regio Antwerpen.

Voor onze klant, een technische aannemer op gebied van piping, mechanical en laad en losssytemen is dNM op zoek naar een resultaat en klant gerichte projectleider piping mechanical in de regio Antwerpen. Het betreft hier een vacature voor vast dienstverband bij onze klant.

Solliciteer nu

Wie zoeken wij?

Je onderhoudt intensief contact met klanten in het vastgestelde werkgebied. Je verzamelt de benodigde informatie en geeft doorlopend product advies tot de verkooporder is geplaatst. Tijdens  de verkoop fase calculeer je zelfstandig projecten en overleg je met onze specialisten vanuit onze Nederlandse vestiging over de (technische) haalbaarheid van projecten. Jij bepaalt de scope of work (SOW) volgens klant specifieke-, milieu- en veiligheidseisen.

Na ontvangt van de verkooporder verzorg je de interne kick off. Voor de uitvoering van kleine projecten realiseer je zelfstandig de tekeningen, werkvoorbereiding en inkoop. Grote projecten voer je uit met behulp van specialisten uit Nederland waarbij je stuurt op: klanttevredenheid, kosten, risico’s, kwaliteit en technische integriteit van het project.

Je signaleert, analyseert, informeert en rapporteert doorlopend over de voortgang van het project. Vanuit jouw kennis en ervaring voel je je verantwoordelijk voor het juist en tijdig opleveren van het project. Je stelt je flexibel op, hebt een goede talenkennis van Frans en Engels en werkt graag aan technische complexe en uitdagende projecten.

Taken zijn o.a.:

-Het bezoeken van klanten, bepalen van de scope of work (SOW) en generen van verkoop orders;

-Het zelfstandig calculeren, tekenen, voorbereiden en inkopen van kleine projecten;

-Het leiden van de interne overdracht voor grote projecten;

-Het sturen op; klanttevredenheid, kosten, risico’s, kwaliteit en technische integriteit;

-Het bespreken van de voortgang met de klant;

-Het signaleren, registreren en overeenkomen van afwijkingen op de scope of work (SOW);

-Het bijwonen van testen en inspecties in de fabriek (FAT);

-Het opleveren van het systeem op locatie bij de klant (SAT);

-Het geven van nazorg voor lopende en/of afgeronde opdrachten;

Resultaatgebieden:

-Sales performance & klanttevredenheid;

-Integraal systeem ontwerp;

-Kosten- en risico beheersing;

-Kwaliteitsmanagement;

Wat vragen wij?

-Afgeronde Bachelor en/of Master (elektro) mechanica, liefst met ervaring in piping;

-Ervaring met begeleiding van projecten van offerte tot oplevering;

-Uitstekende contactuele eigenschappen, goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse alsmede Engelse taal;

-Het is een pré als je beschikt over kennis van de Franse taal.

-Je werkt proactief, bent stressbestendig en ondernemend.

Wat bieden wij?

Het betreft hier een direct dienstverband bij onze opdrachtgever, dus de voorwaarden worden besproken in een eventueel gesprek.

Waarom kies je voor dNM?

dNM is een serieus werkgever met aandacht voor haar medewerkers. Wij regelen alles zelf en wij garanderen een betrouwbare en eerlijke samenwerking, met arbeidsovereenkomsten die volledig conform de wet-en regelgeving zijn opgesteld. 

Share