Quality & Quantity Surveyor

Wij doen niet aan goede voornemens, maar wie weet jij wel, en heb jij je voorgenomen om te solliciteren op een geweldige baan. Dat kan. Bij ons. Wij denken namelijk dat ‘quality en quantity surveyor’ een geweldige baan is. Lees snel verder om ons gelijk te geven, of, doe eens gek en solliciteer zonder te lezen. Het is wel handig als je in ieder geval weet wat de functie inhoudt.

Solliciteer direct!

Wat zoeken wij?

Voor onze vaste opdrachtgever in Zeeland zoeken wij een quality & quantity Surveyor steigerbouw en isolatie. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor de veiligheid en kwaliteit van de werkzaamheden op het gebied van steigerbouw, isolatie en coating, uitgaande van de afgesproken normen en specificaties. Ook ben je verantwoordelijk voor een stuk cost control. Het betreft een aanstelling tot en met eind 2020, in deze periode kom je in loondienst bij dNM.

Wat ga je doen als quantity & quality Surveyor?

Je zal jezelf niet vervelen in deze functie, dat is zeker. Controleren in het veld, maar ook op facturen. Je brengt advies uit binnen het team over eventuele maatregelen, stelt rapportages op en voert analyses uit. Tevens ben je als technisch expert een vraagbaak voor je collega’s, neem je deel aan vergaderingen en beoordeel je al dan niet complexe berekeningen op het gebied van steigerbouw. Je werkgebieden zijn onderhoud, renovatie, projecten, corrosie onder isolatie en turnarounds.

Wat vragen wij van een quantity & quality Surveyor?

-Ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur ook in de steigerbouw en isolatie

-Bevoegd tot het keuren van stellingen

-Kennis van steigerbouw regelgeving en CINI

-In het bezit van VCA VOL.

In verband met de reistijd is het handig als je maximaal een uurtje reistijd hebt vanaf je woonplaats tot Vlissingen Oost. Vanzelfsprekend ben je een toffe collega, en zou je ook wel met jezelf willen samenwerken.

Wat bieden wij?

-Je salaris stemmen we samen af, afhankelijk van je ervaring.

-Dienstverband bij dNM

-Gedurende je dienstverband bij dNM bieden wij je ons ‘dNM Ontwikkel Curriculum’ aan (afgekort dOC). Hiermee haal jij het beste uit jezelf, en ga je iedere dag met plezier naar je werk.

-25 vakantiedagen (obv 40 uur per week) en doorbetaling van feestdagen

-8 % vakantietoeslag

-reiskostenvergoeding volgens CAO ABU, 0,19 cent per kilometer

-pensioenregeling

Waarom kies je voor dNM?

dNM is een serieus werkgever met aandacht voor haar medewerkers. Wij regelen alles zelf en wij garanderen een betrouwbare en eerlijke samenwerking, met arbeidsovereenkomsten die volledig conform de wet-en regelgeving zijn opgesteld.

Share