RBI (Risk Based Inspection) Inspecteur

 

Nee, er staat geen dubbel woord in de functie titel, we zoeken namelijk gewoon een inspecteur die de verschillende risico’s in kaart gaat brengen van bijvoorbeeld drukvaten, warmtewisselaars en leidingwerk, op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Een verantwoordelijke taak, en een project voor langere duur in het prachtige Zeeland!

Solliciteer direct!

Wat ga je doen als inspecteur?

Je onderzoekt de verschillende apparatuur op bepaalde risico’s, enerzijds op het gebied van VGM maar ook bedrijfsmatige risico’s. Deze risico’s dien je vast te leggen in de daarvoor bestemde software. Ook maak je aan de hand van de resultaten calculaties en dien je voor werkinstructies te zorgen. Verder bereid je risico evaluaties voor. Je rapporteert in deze functie aan de projectleider van de afdeling Risk Based Inspection, welke valt onder de HSEQ afdeling.

Wat vragen wij?

-Afgeronde opleiding op minimaal MTS niveau

-Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare inspecteurs functie (in ieder geval ervaring met druk apparatuur)

-In het bezit van VCA (VOL)

-Eventueel in het bezit van een MLT certificaat

-Kennis van MS Office

Verder ben je een collegiaal persoon en weet je jezelf als inspecteur en binnen een team goed te profileren. Je werkt nauwkeurig en kan de gevonden resultaten helder en duidelijk communiceren naar de betreffende personen.

Wat bieden wij?

-Je salaris stemmen we samen af, afhankelijk van je ervaring

-24 vakantiedagen (obv 40 uur per week) en doorbetaling van feestdagen

-8 % vakantietoeslag

-reiskostenvergoeding volgens CAO ABU, 0,19 cent per kilometer

Waarom kies je voor dNM?

dNM is een serieus werkgever met aandacht voor haar medewerkers. Wij regelen alles zelf en wij garanderen een betrouwbare en eerlijke samenwerking, met arbeidsovereenkomsten die volledig conform de wet-en regelgeving zijn opgesteld. 

Share