Service en Planning Engineer

Is plannen en organiseren in een technische omgeving jouw passie, en ben je niet bang voor een gezonde dosis werkdruk? dNM zoekt een service en planning engineer voor een goede relatie.

Solliciteer nu!

Als service en planning engineer kom je te werken op de afdeling fabricage. Deze afdeling regelt, plant en coördineert de productie van de engineeringsafdeling naar de eigen werkplaats en fabrieken. Je zorgt ervoor dat planning van middelen en materiaal gerealiseerd worden en je denkt actief mee voor mogelijke verbeteringen binnen de afdeling en de organisatie op het gebied van service en planning.

Bij wie ga je werken als service en planning engineer?

Onze opdrachtgever is actief in engineering, niet destructief onderzoek en specialistische mechanische diensten.

Wat verwachten we van jou als service en planning engineer?

-Opleiding op minstens HBO niveau

-5 jaar werkervaring in eenzelfde soort functie

-Kennis van lasprocessen is een pre

Verder kun je tegen een beetje stress, is communiceren je 2e natuur en vanzelfsprekend ben je ook een held in plannen en organiseren. Hoe cliche ook, een 9 tot 5 mentaliteit is hier niet gewenst :-)

Wat bieden wij?

Het betreft een direct dienstverband bij de opdrachtgever, dus de arbeidsvoorwaarden zullen in een eventueel gesprek worden doorgenomen.

Waarom kies je voor dNM?

dNM is een serieus werkgever met aandacht voor haar medewerkers. Wij regelen alles zelf en wij garanderen een betrouwbare en eerlijke samenwerking, met arbeidsovereenkomsten die volledig conform de wet-en regelgeving zijn opgesteld. 

 

Share