Service Engineer Elektrotechniek

Ben jij een klantgerichte techneut, op zoek naar een afwisselende dagbesteding? Wij zoeken een service engineer elektrotechniek, voor onze klant in Delfzijl. Het betreft een functie voor een dienstverband bij onze opdrachtgever.
Solliciteer direct!
Wie zoeken wij?

Een ambitieuze techneut, die wil starten in een rol als service engineer elektrotechniek en de wens heeft om eventueel binnen deze functie en binnen de organisatie door te groeien. Iemand die zijn of haar technische kennis weet te combineren met een klantgerichte houding.

Wat doet een service engineer elektrotechniek zoal?

-Zorgt voor een gedegen voorbereiding van de uit te voeren installatie en reparatiewerkzaamheden.

-Verricht in beginsel onder begeleiding installatie en reparatie werkzaamheden aan de hand van documentatie: elektrotechnische apparaten, navigatie apparatuur en communicatieapparatuur op locatie.

-Zorgt in voorkomende gevallen en onder begeleiding voor het inbedrijfstellen van apparatuur en verricht werkzaamheden aan grotere installaties of binnen retrofitprojecten.

-Zorgt voor een tijdige oplevering van servicerapporten.

-Verkoopt en adviseert over de aanschaf van nieuwe apparatuur als reparatie niet kosteneffectief is voor de klant of als
regelgeving nieuwe apparatuur vereist.

-Informeert de Service Coördinator en de klant tijdig over het aantal bestede uren, de status en de opvolging van de uitgevoerde
werkzaamheden. Signaleert meerwerk en bespreekt de kostprijs hiervan (uren meerwerk, kosten materialen et cetera).

-Beheert de betreffende materialen en gereedschappen.

-Zorgt dat werkzaamheden worden uitgevoerd conform de gestelde VGM richtlijnen en procedures van zowel opdrachtgever als van de klant.

Voor de uitgebreide functieomschrijving kun je altijd contact opnemen via 0113-820201.

Bij wie?

Onze klant is wereldwijd serviceprovider van navigatiesoftware en -oplossingen binnen de scheepvaart.

Wat vragen wij?

-Afgeronde opleiding op MTS niveau, bij voorkeur richting elektrotechniek

-Heeft een gedegen basiskennis van verschillende relevante technische vakgebieden.

-Werkt gericht aan het aanleren van aanvullende specialistische (technische) kennis met behulp van een mentor B/C Technicus.

-Is in het bezit van (bij voorkeur) NEN3140 en VCA (VOL) certificaten

Je communiceert helder, je houdt ervan om initiatieven te nemen en denkt probleemoplossend. Vanzelfsprekend ben je een leuke collega :)

Wat bieden wij?

-Het betreft hier een direct dienstverband bij onze opdrachtgever, dus de voorwaarden worden besproken in een eventueel gesprek.

Waarom kies je voor dNM?

dNM is een serieus werkgever met aandacht voor haar medewerkers. Wij regelen alles zelf en wij garanderen een betrouwbare en eerlijke samenwerking, met arbeidsovereenkomsten die volledig conform de wet-en regelgeving zijn opgesteld. 

 

Share