Uitvoerder Industrie

Wij zoeken een uitvoerder industrie voor een multidisciplinaire opdrachtgever met vestigingen in zowel Noord- als Zuid-Holland en Belgie. 

Solliciteer direct!

Wat ga je doen als uitvoerder industrie?

Als uitvoerder industrie ben je verantwoordelijk voor het organiseren van en leiding geven aan de dagelijkse uitvoering van projecten. Dit doe je op zodanige wijze dat het project binnen de gestelde bestekeisen, planning en werkbegrotinggerealiseerd wordt. In de voorbereiding zorg je ervoor dat je kennis hebt van contract, werkmap, bestektekeningen, planning en werkbegroting. Tijdens de uitvoeringsfase zorg je voor tijdige inzet van personeel en machines, afroepen van materiaal en signaleer je meer- en minderwerk. Daarnaast bewaak je de kosten en opbrengsten van het project en onderhoud je de relatie metmedewerkers van klanten en andere projectbetrokkenen. De voortgang van het project rapporteer je aan deprojectleider binnen het project.

Veiligheid is prioriteit nummer 1, je zorgt er o.a. voor dat jij en jouw team werken volgen de veiligheid, arbo- en milieuplannen. We zoeken voor zowel Noord Holland, Zuid Holland als ook Belgie een uitvoerder. Je werkt samen met een projectleider en een werkvoorbereider.

Wat vragen wij van een uitvoerder industrie?

-Opleiding MTS richting werktuigbouw

-Aantoonbare werkervaring als uitvoerder in piping en constructie

-Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal

-VCA VOL

-Kennis van veiligheid

-In het bezit van rijbewijs B en Eigen vervoer

Je bent een flexibel persoon, met leidinggevende capaciteiten. Maar bovenal ben je een leuke collega om mee samen te werken! 

Wat bieden wij?

-Je salaris stemmen we samen af, afhankelijk van je ervaring

-25 vakantiedagen (obv 40 uur per week) en doorbetaling van feestdagen

-8 % vakantietoeslag

-reiskostenvergoeding volgens CAO ABU, 0,19 cent per kilometer

Waarom kies je voor dNM?

dNM is een serieus werkgever met aandacht voor haar medewerkers. Wij regelen alles zelf en wij garanderen een betrouwbare en eerlijke samenwerking, met arbeidsovereenkomsten die volledig conform de wet-en regelgeving zijn opgesteld. 

 

 

Share