Voorman Piping IJmuiden

Ben jij een voorman piping en heb je ’s ochtends geen zin om uit je bed te komen? Lees dan maar niet verder, en blijf lekker in bed liggen :) Wij zoeken namelijk gemotiveerde mensen, die zin hebben in een nieuwe job in IJmuiden!

Solliciteer nu!
Wat ga je doen als voorman piping?

Je bent verantwoordelijk voor de voortgang en technische realisatie van de dagelijkse werkzaamheden. Ook geef je leiding aan een deel van een project.  Vanzelfsprekend ben je ook bereid om de uitvoerder, ofwel de lassers of fitters te vervangen. Je werkt in alle gevallen veilig en correct, en draagt zorg voor melding, afhandeling, registratie en onderzoek bij ongevallen en incidenten.

Wat vragen wij van een voorman piping?

Je bent in het bezit van een MTS diploma richting werktuigbouwkunde, aangevuld met VCA VOL en relevante werkervaring. Verder ben je een fijne collega en houd je van hard werken en vroeg opstaan.

Wat bieden wij?

-Je salaris stemmen we samen af, afhankelijk van je ervaring

-Direct dienstverband bij onze relatie of e(eventueel voorafgegaan door dienstverband bij dNM)

-25 vakantiedagen (obv 40 uur per week) en doorbetaling van feestdagen

-8 % vakantietoeslag

-reiskostenvergoeding volgens CAO ABU, 0,19 cent per kilometer

-pensioenregeling

Waarom kies je voor dNM?

dNM is een serieus werkgever met aandacht voor haar medewerkers. Wij regelen alles zelf en wij garanderen een betrouwbare en eerlijke samenwerking, met arbeidsovereenkomsten die volledig conform de wet-en regelgeving zijn opgesteld. 

 

 

 

Share