Werkvoorbereider Instrumentatie Turnarounds

Werkvoorbereider Instrumentatie Turnarounds gezocht, voor een grote raffinaderij in Zeeland. (Je raadt vast wel welke dit is). Het betreft een veelzijdige functie voor langere tijd (medio 2020).

Solliciteer direct!

 Wat doet een werkvoorbereider instrumentatie turnarounds?

Je taken zijn zeer veelzijdig, dus wij raden je dan ook aan om voor de volledige omschrijving even contact met ons op te nemen, dan hoef je nu niet zo veel te scrollen :-) Als werkvoorbereider houd je je bezig met het plannen, voorbereiden en begroten van werkopdrachten. Ook maak je tekeningen, stel je technische specificaties op en werk je met Roser Systems.  Maar je doet in deze functie nog veel meer, zoals het assisteren bij TRA’s en het maken van ontvangstbewijzen in SAP. En de rest van de taken staan zoals geschreven in de uitgebreidere omschrijving. Dat het een toffe, drukke functie is, is in ieder geval 1 ding wat zeker is.

Wat vragen wij van een werkvoorbereider instrumentatie turnarounds?

-Opleiding op MTS niveau, bij voorkeur richting werktuigbouwkunde

-Minstens 5 jaar ervaring in het instrumentatievak (dit mag ook als monteur zijn), aangevuld met enige werkvoorbereiders ervaring

-In het bezit van VCA-VOL.

-Kennis van Roser Systems en SAP is wel een vereiste.

Wat bieden wij een werkvoorbereider instrumentatie turnarounds?

-Je salaris stemmen we samen af, afhankelijk van je ervaring

-25 vakantiedagen (obv 40 uur per week) en doorbetaling van feestdagen

-8 % vakantietoeslag

-reiskostenvergoeding volgens CAO ABU, 0,19 cent per kilometer

-auto van de zaak is eventueel bespreekbaar

Waarom kies je voor dNM?

dNM is een serieus werkgever met aandacht voor haar medewerkers. Wij regelen alles zelf en wij garanderen een betrouwbare en eerlijke samenwerking, met arbeidsovereenkomsten die volledig conform de wet-en regelgeving zijn opgesteld. 

Share