Werkvoorbereider werktuigbouw Amsterdam

Voor onze klant, een technische aannemer op gebied van piping, mechanical en laad en losssytemen is dNM op zoek naar meerdere werkvoorbereiders werktuigbouw in de regio Amsterdam. Het betreft hier een vacature voor vast dienstverband bij onze klant.

Solliciteer nu!

Je bent in hoofdlijnen verantwoordelijk voor het voorbereiden, plannen en de uitvoering van de werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden binnen de kaders van het beleid en richtlijnen.

Wie zoeken wij?
Onze klant is flink aan de weg aan het timmeren en daarom zoeken zij meerdere Werkvoorbereiders.  Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, plannen en de uitvoering van de werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden binnen de kaders van het beleid en richtlijnen. Je rapporteert aan de Vestigingsmanager die in overleg met jou afspraken over de te realiseren resultaten maakt.

Wat ga je doen als werkvoorbereider werktuigbouw?

Inmeetwerkzaamheden op locatie, maken van isometrics, eenvoudige schetsen van staalwerk, M.T.O.Fabricageboeken, Lisl, werkpakketten, eenvoudige calculaties. Controleren en registreren materiaal certificaten, bestellen materialen volgens bedrijfsprocedures, aansturen en uit laten voeren van NDO onderzoek etc.

Wat vragen wij?

-Met PED, weten wat de verantwoordelijkheden van de vervaardiger zijn

-Kunnen lezen van WPS’s en WPQR’s.

-MTS Werktuigbouwkunde of gelijkwaardig

-Kennis van ATEX

-VCA VOL

-Word en Excel

-VCA basis en/of VCA VOL

Wat bieden wij?

Het betreft hier een direct dienstverband bij onze opdrachtgever, dus de voorwaarden worden besproken in een eventueel gesprek.

Waarom kies je voor dNM?

dNM is een serieus werkgever met aandacht voor haar medewerkers. Wij regelen alles zelf en wij garanderen een betrouwbare en eerlijke samenwerking, met arbeidsovereenkomsten die volledig conform de wet-en regelgeving zijn opgesteld. 

 

Share