03-06-2020 | Goes
Weer gezellig SAMENwerken.
Bellende man

Sinds de start van de ' intelligente lockdown ' in Nederland heeft het team van DNM thuis gewerkt. Thuiswerken heeft vele voordelen, welke wij allemaal hebben mogen ervaren. Over het algemeen ben je productiever, meer gefocussed en je hebt natuurlijk niet de reistijd die je normaal wel hebt en zo kun je je dag efficiënt indelen. Het is daarnaast ook beter voor het milieu, omdat we niet naar kantoor komen met de auto. Toch zijn er wel bepaalde dingen die je mist van kantoor, want een overleg via teams is toch net iets anders dan ' live '. En als je samen op kantoor werkt, krijg je ook direct alles mee waar anderen mee bezig zijn en ben je dus direct op de hoogte. In ons werk heb je altijd de voelsprieten uitstaan, en die worden op kantoor beter benut dan thuis. 

afstand

Sinds half mei is het team van DNM weer op kantoor aan het werk, en natuurlijk hebben wij ook aan de maatregelen gedacht om een veilige omgeving voor ons kantoorpersoneel te creëren. Het personeel in de risicogroep, of die met het OV naar kantoor reizen werken sowieso nog thuis. We werken conform de richtlijnen van het RIVM, hebben minstens 1.5 m afstand tussen de werkplekken en houden alles goed schoon. Iedereen heeft zijn of haar eigen handdoekje, en we laten mensen vrij in hun keuze om wel of niet thuis te werken. Ook hebben we iedere dag alle ramen open tegen elkaar, zodat het middels een natuurlijke ventilatie lekker doorwaait. En, het meest belangrijk, bij ziekteverschijnselen blijven we thuis! 

zorg

Aangezien we de werkzaamheden weer grotendeels vanuit kantoor hebben opgepakt, komen hier ook weer de ' real life ' afspraken met klanten en kandidaten bij. Ook hierin houden wij ons aan de richtlijnen. Kandidaten kunnen bij ons op kantoor komen, waarbij we tijdens het gesprek, in een goed geventileerde ruimte, voldoende afstand bewaren. Maar, we kunnen, indien de kandidaat dit prettig vindt, ook kiezen voor een sollicitatiewandeling. We gaan dan een stuk lopen langs de prachtige singels van Goes en bespreken zo de ervaring en ambities van de kandidaten!