Bij DNM staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal

Scholing

De technische arbeidsmarkt is divers en biedt veel kansen en mogelijkheden. Soms kom je net dat ene certificaat tekort of verloopt bijvoorbeeld jouw VCA. Of wellicht heb je ambities en wil je daar nog een (erkende) opleiding voor volgen.  Wij herkennen opleidingsbehoeften in de markt en vertalen deze door naar kansen, zelfs kansen waar je misschien zelf nog niet aan hebt gedacht. We bespreken wat de beste manier is om jou verder te helpen, eventueel samen met jouw opdrachtgever, en we ondersteunen je tijdens het gehele traject.

Ontwikkeling

Het hebben van werk is erg belangrijk voor een mens. Werk biedt een sociale omgeving, regelmaat en zekerheid. Daarnaast draag je ook iets waardevols bij aan de maatschappij. Dit zorgt ervoor dat je je goed voelt. Het hebben van een inkomen en andere arbeidsvoorwaarden, overeenkomstig met het werk, draagt natuurlijk ook bij aan dit goede gevoel. Met je salaris betaal je immers het dak boven je hoofd en het eten wat er op tafel staat, en zorg je voor je dierbaren.   

Indien deze aspecten van arbeid gevoelsmatig “op orde” zijn, worden aandacht en scholing belangrijk. Medewerkers willen zich ontwikkelen en groeien in hun functie. Middels het DOC (DNM ontwikkel curriculum) biedt DNM haar werkenden de mogelijkheid het beste uit henzelf te halen, zich te ontwikkelen en hun kennis te vergroten.

DNM onderscheidt zich van andere bureaus door kandidaten uit te dagen en zich te ontwikkelen. DNM kan en wil daar een actieve rol in spelen. Kandidaten zullen tijdens hun gehele contractperiode worden gevolgd, waarbij eigen inbreng, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid de belangrijkste ingrediënten zijn.