Beginnend/Hulp Operator

| €2.400 - €2.500 | 40 | LBO | Vlissingen
Groei door naar operator!🚀

Over de werkgever

Onze klant biedt allerlei diensten aan voor schepen en de olie- en gasindustrie. Ze helpen met het vervoer van goederen, het verkopen van producten, het regelen van scheepvaartdiensten en het beschermen van het milieu. Hun werk is verdeeld in vier gebieden: logistiek, handel, scheepvaart en milieu. Zie jij jezelf werken in deze omgeving waar je samenwerkt met schepen en helpt met het beschermen van de natuur?

Een belangrijk onderdeel van hun werk is het ophalen en verwerken van scheepsafval in Nederland en België. Zij verzamelen onder andere waswater, bilgewater, chemisch afval, huisvuil en bedrijfsafval.

Onze klant heeft ook een speciale noodhulpdienst voor het opruimen van vervuiling op het water, vooral in Zeeland. Daarnaast maken zij de wegen schoon na ongelukken en zorgen zij voor het schoonhouden van water en het verwerken van industrieel afvalwater. Het afval van onze klant wordt verzameld in verschillende havens en naar hun hoofdlocatie gebracht, waar zij olie en water scheiden en de olie hergebruiken. Dit doen zij op een duurzame manier met gerecyclede energie.

Op dit moment heeft onze klant verschillende vacatures openstaan. Of je nu geïnteresseerd bent in logistiek, handel, scheepvaart of milieubeheer, er zijn volop kansen om bij hun team te komen. Zij bieden een uitdagende werkomgeving waar duurzaamheid en innovatie belangrijk zijn. Kom jij hun team versterken en help mee aan een schonere toekomst!

Gerelateerde vacatures

€2.400 - €3.000 40 uur LBO Vlissingen

Industrieel Reiniger

schoonmaken en onderhouden van schepen, fabrieken en industriële installaties
Meer informatie
€4.500 - €5.000 40 uur MBO Vlissingen

Hoofd Werktuigkundige

verantwoordelijk voor de technische installaties
Meer informatie
€4.000 - €4.500 40 uur MBO Vlissingen

Hoofd Technische Dienst (onderhoud)

plannen, coördineren en uitvoeren van reparaties en onderhoudswerkzaamheden
Meer informatie