Een recruiter van DNM gaat exclusief voor jou!

Echt talent is schaars en laat zich niet eenvoudig vinden en benaderen. Dat geldt zeker voor technische en industriële posities. Meestal gaat het om kandidaten die niet actief op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging op het moment dat je ze juist nodig hebt. Hun interesse wekken vraagt om verleidingskracht, om visie en de juiste tools, maar zeker ook om deskundigheid en inzicht. Alleen met inzicht kunnen we de wensen en ambities van kandidaten immers helemaal doorgronden en bepalen of deze op korte en lange termijn samengaan met de positie en koers van jouw bedrijf!

Inhouse Recruitment is een activiteit waarbij het gehele recruitment uitbesteed wordt aan een derde partij, in dit geval DNM. 

Naast het werven en selecteren van de kandidaten wordt er vooral ook aandacht besteed aan het ‘werkgeversmerk”  van jouw bedrijf, arbeidsmarktcommunicatie en de vindbaarheid van jouw bedrijf op het internet en social media.

Een sterk werkgeversmerk zorgt er niet alleen voor dat een organisatie talent binnenhaalt, maar ook dit talent aan de organisatie verbindt. Talentvolle werknemers die zich verbonden voelen met jouw bedrijf en elke dag met trots en motivatie naar het werk gaan, wie wil dat nou niet?

DNM kan jou niet alleen helpen om je recruitment uitdaging op te lossen, maar onze recruiter zet zichzelf ook in voor jouw werkgeversmerk, communicatie en vindbaarheid. 

Wil je weten hoe? Neem contact met ons op en wij gaan graag het gesprek met je aan.