16-11-2022 | Goes
Niet 1, niet 2, maar 3 jubilarissen vieren deze maand hun 10 jarig dienstverband!
Jaco

Jaco is sinds maart dit jaar werkzaam bij DNM op kantoor als manager projecten en daarvoor heeft hij dus bijna 10 jaar via DNM gewerkt voor verschillende opdrachtgevers. Wat veel mensen misschien niet weten, is dat Jaco nog voor de start van DNM contactpersoon was van Claudia en Jan. Hoe gaaf is het dat een contactpersoon later een werknemer wordt en nu een directe collega is? Jaco hebben wij leren kennen als een vakman met ontzettend veel technische kennis, een fijne collega met een open en eerlijk karakter, goed gevoel voor humor maar ook een fijne gesprekspartner voor klanten, kandidaten en collega's. We hopen dat je nog lang onze collega bent Jaco! 

Jaap

We weten nog als de dag van gisteren dat Jaap bij ons op gesprek kwam in 2012, op zijn gele fiets. Dit was de start van een langdurige samenwerking. Jaap heeft via DNM bij een aantal verschillende opdrachtgevers gewerkt en werkt nu alweer een jaar of 6 bij Zeeland Refinery als werkvoorbereider. Wij zijn enorm blij met Jaap, niet alleen als werkvoorbereider maar Jaap vinden wij een zeer prettig persoon in de omgang. Hij komt altijd rustig over, en is een goede gewaardeerde collega, zowel bij ons als bij Zeeland Refinery. Wij zijn enorm trots dat Jaap werkvoorbereider is bij DNM! 

Hannie

Officieel is Hannie deze maand 10 jaar in dienst maar daarvoor was zij ook al de steun en toeverlaat van DNM. Er zijn niet veel mensen die zich werkgever van hun (schoon) ouders mogen noemen, maar Claudia en Jan dus wel. Hannie heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als een 'backoffice professional met zeer betrokken houding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze is enorm precies en heeft een goed oog voor detail en controleerde liever 1 x te veel dan te weinig. Ze is echt meegegroeid met het bedrijf en ook vanwege de persoonlijke band deelden we alle lief en leed van het ondernemersleven. Ze heeft altijd een professionele houding gehad, op kantoor waren we in eerste plaats collega's zodat we elkaar ook altijd eerlijke feedback konden geven. Als zij binnenkort dan ook echt officieel met pensioen is, zullen we haar op kantoor enorm missen, maar de deur staat natuurlijk altijd voor haar open.