15-10-2021 | Goes
Een prachtige brief van onze medewerker Jaco
Jaco

Hallo allemaal, mijn naam is Jaco Dingemanse. Na een bewogen periode bij mijn oude werkgever in 2012, heb ik destijds gekozen om een andere weg in te slaan. Nu had ik op een project in Sluiskil in mijn functie als Project Coördinator, reeds zaken gedaan met Jan en Claudia, die net samen DNM hadden opgericht, en ik was simpelweg erg tevreden over het contact wat we hadden, afspraken werden goed nagekomen en ik was blij met de persoonlijke benadering ten aanzien van het personeel i.p.v. de “urenfabriek” uit te hangen.
Door het goede contact de overstap gedaan naar “Jan en Claudia” en ik moet zeggen dat dit mij tot vandaag toe uitstekend is bevallen. We hebben in de jaren samen vele leuke momenten gedeeld en ik genoot altijd van onze gesprekken die we samen hadden.
Zo ben ik bijvoorbeeld ook een keer mee geweest naar de Maintenance Next Beurs in Ahoy Rotterdam waar ik mede “uitbater” was van DNM. Allemaal erg leuk om een keer mee te maken!
Mijn inleengeschiedenis is niet zo lang aangezien ik op de meeste plaatsen waar ik te werken kwam, voor langere periode posities heb vervuld.

Worley

In juli 2021 heb ik na bijna 5 jaar Shell afscheid genomen, om mijn positie te verruilen voor een functie bij Worley engineering in België. Ik ben voor die positie gevraagd door mijn ex- collega’s van (destijds) Fabricom, het huidige Engie. Hiervan waren er destijds enige collega’s bij Jacobs Engineering terecht gekomen voor een functie als “Home Office Constructie Manager”. Na op Shell meermaals met een collega van het huidige Worley te hebben samen gewerkt kwam de vraag of ik ook geen interesse in een job bij Worley had.
Uiteindelijk, mede door de omstandigheden bij Shell, heb ik de knoop doorgehakt en de overstap naar Worley gemaakt. Aangezien het een vast dienstverband betreft voor Worley in Antwerpen, ben ik eerst via DNM begonnen, als Home Office Construction Manager. Deze functie houdt in dat je input geeft bij nieuwe projecten namens uitvoering en hierbij kijkt naar de constructability (en kosten) van het gehele project. De input wordt dan weer gebruikt voor het opstellen van diverse plannen en advies voor engineering.

Op 7 oktober was het zover. Alle voor mij belangrijke vragen omtrent verzekeringen, pensioen, belasting etc. bij het werken in België waren beantwoord. Ook het salaris was rond, dus er staat mij nu niets meer in de weg om een nieuw contract af te sluiten met Worley.
Al met al een beslissing met gemengde gevoelens, aangezien ik op de kop af 9 jaar voor DNM heb mogen werken. Mogen werken ja, want ik heb dat altijd met veel plezier gedaan!!
Ik ben Jan en Claudia, en niet te vergeten Hannie, Angela en Remco, erg dankbaar dat wij zo’n lange periode met veel plezier met elkaar hebben mogen werken, ik draag jullie een heel warm hart toe en we gaan zeker op regelmatige basis contact houden, zoals we nu ook deden!
Nogmaals heel veel dank voor de mooie jaren, en erg bedankt dat jullie mij deze vaste aanstelling bij Worley ook zo erg gunnen, dat siert jullie verschrikkelijk en dat moeten jullie zeker vasthouden!
Met vriendelijke groeten,
Jaco Dingemanse

Jaco en Claudia

Jaco, wij hebben met net zoveel plezier en enthousiasme teruggekeken op onze samenwerking. 9 jaar lang was je een loyale, eerlijke en hardwerkende collega. Wij wensen je heel veel succes en geluk met het vervolg van je loopbaan, vooral bij Worley natuurlijk en we zijn erg blij dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan jouw werkgeluk. We gaan het leuke contact wat we hebben zeker voortzetten.

Claudia & Jan