12-12-2023 | Goes
Het unieke concept van DNM is verder geperfectioneerd en klaar voor jou!
Priscilla

In 2023 heeft DNM een prachtig opleidingsconcept gelanceerd waarmee inmiddels al mooie successen zijn behaald. In samenwerking met een opleider en een aantal van onze vaste opdrachtgevers hebben onze werknemers hun carriere een upgrade gegeven en zijn ze klaar voor een prachtige toekomst qua werk. Natuurlijk heeft dit ook invloed op andere gebieden in hun leven, want als je qua werk een mooie stap kunt maken, heeft dit privé ook positieve gevolgen. Niet zozeer financieel gezien. Want de kandidaten groeien niet alleen in hun rol als werkvoorbereider, maar ook als mens. En dat heeft hoe dan ook een positieve uitwerking. 

Kristian

Vanwege het succes heeft DNM de opleidingscaroussel doorontwikkeld en is deze verder geperfectioneerd. We starten in maart 2024 met een nieuwe lichting kandidaten die werkvoorbereider willen worden. Ben jij een ervaren pijpfitter, lasser, (meewerkend) voorman of uitvoerder met ervaring in de (petro)chemie? En heb je aantoonbaar MBO werk- en denkniveau, VCA en in het bezit van eigen vervoer? Dan nodigen we je uit om te solliciteren. 

Wat bieden we jou? Wij hebben plek in de regio Rotterdam voor meerdere aankomend werkvoorbereiders. Je gaat een traject in van 2 jaar. De opleiding (theorie) omvat in totaal 12 lesdagen, verdeeld over ongeveer een half jaar. Daarnaast werk je in die twee jaar binnen 3 verschillende disciplines, namelijk piping / mechanical, civiel en conservering. Na 2 jaar via DNM gewerkt te hebben, krijg je een dienstverband aangeboden bij onze opdrachtgever. 

gaat voor jou

Zie jij jezelf in deze rol als aankomend werkvoorbereider, ben je klaar voor de volgende stap in je loopbaan en niet bang om als mens nog een prachtige ontwikkeling door te maken?

Neem dan snel contact met ons op, en vraag naar Jordy Berendsen, hij is de accountmanager van dit concept.