31-03-2023 | Goes
Eindelijk is het zover!
meeting

Afgelopen vrijdag 31 maart was eindelijk het zover; de aftrap van onze WVB Carrousel!
Alle deelnemende bedrijven waren aanwezig, ondanks drukke werkzaamheden bij allen wist men zich toch vrij te maken om de introductie van deze belangrijke gebeurtenis bij te wonen! Jordy heeft een gave presentatie gegeven om nog even wat meer uitleg te geven over het hele traject. 

kandidaat

Daarna werden de kandidaten voorgesteld, hun plaatsingen besproken en kwam de planning aan de orde. Verder werd de concrete inhoud van de cursus en eventuele aanvullingen op individueel gebied (DNM Coaching) besproken.

Ook de deelnemers kwamen langs om zich aan het gehele team voor te stellen en kennis te maken met de andere deelnemers van de Carrousel met wie zij de cursus zullen ingaan, om zo ook een stuk onderlinge verbinding te creëren. 

laptop

De sfeer was erg gemoedelijk en iedereen was zichtbaar blij met de introductie. De presentatie van Jordy en de verdere uitleg waren duidelijk en helder opgezet zodat de kandidaten goed voorbereid kunnen starten. In het kader van een goede onboarding hebben sommige kandidaten ook al hun spullen ontvangen ter voorbereiding op de eerste werkdag.

Kortom, een geslaagde ochtend en zeker een goed begin van deze eerste lichting “Carrousel” medewerkers!

Wij wensen ze enorm veel succes!