29-10-2021 | Goes
Lassers, pijpfitters en voormannen opgelet!
slijpen

Normaal gesproken bemiddelt DNM in werkvoorbereiders, uitvoerders, projectleiders, lasinspecteurs etc. Echter hun werk is niet compleet, als de pijpfitters en lassers, dit niet uitstekend uitvoeren. Jullie bijdrage in het gehele proces is heel belangrijk. Wij als DNM vinden dit ook en wij willen jullie ook een prachtig aanbod doen. We krijgen namelijk steeds vaker de vraag, of wij ook pijpfitters en lassers kunnen helpen aan een nieuwe baan. En daarmee helpen wij onze klanten aan gemotiveerd uitvoerend personeel. Pijpfitters, lassers en voormannen die er samen met ons voor willen gaan! Het is altijd voor een contract bij onze klant, soms werk je dan nog even via DNM. 

 

welder

Als allround lasser voer je zelfstandig laswerkzaamheden uit. Je bent op de hoogte van de normen, procedures en voorschriften die betrekking hebben op de werkzaamheden. Je hebt geldige lascertificaten volgens Europese Norm (EN 287-1), en de certificaten 141/111/135/136. Je bent in het bezit van VCA, rijbewijs B en een eigen auto is ook fijn. 

Je uurloon bedraagt tussen de € 17,30 en de € 21,50 en je krijgt reiskosten a 0,19 cent netto per kilometer. 

fit

Als eerste fitter ben je verantwoordelijk voor het kwalitatief en kwantitatief uitvoeren van goed fitwerk. Dit volgens de gestelde eisen van de klant/opdrachtgever en op basis van tekeningen, kennis en inzicht in de situatie en materialenkennis. Je hebt een technische opleiding, bijvoorbeeld richting industriële montage. Ook heb je het certificaat flensmonteur, VVL en VCA.  Aanvullende certificaten zoals heftruck en hoogwerker zijn altijd welkom.

Je uurloon bedraagt tussen de € 16,00 en de € 20,75 en je krijgt reiskosten a 0,19 cent netto per kilometer. 

voorman

Als voorman ben je verantwoordelijk voor de veilige voortgang van en technische realisatie van de toegewezen dagelijkse werkzaamheden. Je geeft aan de hand van de ter beschikking gestelde documenten leiding aan een deel van een project. Daarnaast ben je op de hoogte van de normen, procedures en keuringsvoorschriften voor de te verrichten werkzaamheden en de veiligheid ter plaatse.
Je werkt mee of neemt deel aan de daadwerkelijke uitvoering en vervangt in voorkomende gevallen de uitvoerder. Je geeft leiding aan lassers, fitters en/of monteurs.
En last but not least zorg je voor onmiddellijke beëindiging van het werk bij onveilige situaties.

Je hebt een technische opleiding, zoals MTS en verder ben je in het bezit van certificaat flensmonteur, VVL, VCA VOL. Ook heb je het certificaat flensmonteur, VVL en VCA.  Aanvullende certificaten zoals heftruck en hoogwerker zijn altijd welkom. Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Je uurloon bedraagt tussen de € 20,75 en de € 24,25 en je krijgt reiskosten a 0,19 cent netto per kilometer. 

Voor alle bovengenoemde functies zoeken wij gemotiveerde en enthousiaste aanpakkers. Samen met je collega's maak je van ieder project weer een succes.

Graag komen wij met jou in gesprek, hier vind je onze contactgegevens. We kijken uit naar de samenwerking!