01-12-2020 | Goes
Een enthousiaste boost voor ons team :-)
Angela DNM

Naast het versterken van ons eigen immuunsysteem, hebben wij ook versterking voor ons team geregeld, sinds maandag 30 november is Angela Matthijsse - Melis werkzaam bij DNM als commercieel manager. Hieronder stelt ze zich kort aan jullie voor: 

Zowel zakelijk als persoonlijk ben ik een verbinder. Een commerciële functie in de arbeidsbemiddeling past dus erg goed bij mij en heb veel zin om er iets moois van te maken bij DNM. Claudia en ik zijn al eens eerder collega’s geweest bij Randstad. Dat was een hele leuke tijd. Ik ben een andere richting op gegaan, met relatiemanagement als rode draad in mijn carrière. Ik ben erg sportief en ga graag de uitdaging aan, wanneer het voor anderen als praktisch onmogelijk wordt gezien. Het is fijn om weer in Zeeland aan de slag te gaan en kom graag een keer kennismaken.

 

Een live kennismaking zal wellicht nog even op zich laten wachten, maar je kunt natuurlijk altijd even 0113-820201 gebruiken om telefonisch kennis te maken. Of, anno 2020 helemaal hip en handig, via Zoom of Teams face to face kennismaken! En, nodig haar gerust uit op LinkedIn:

https://www.linkedin.com/in/angelamatthijsse/