09-08-2021 | Goes
Onze klant Neste, een prachtig bedrijf waarbij 'renewable' hoog in het vaandel staat!
neste 2

Afgelopen week heeft DNM één van haar medewerkers, Leon van de Vin, bezocht. Leon is via DNM werkzaam als supervisor op de sites van onze opdrachtgever Neste in Sluiskil en op de Maasvlakte. Neste is ’s werelds grootste producent van hernieuwbare (renewable) diesel- en vliegtuigbrandstof, dit wordt geproduceerd uit afval en reststromen.

De vestiging van Neste in Sluiskil wordt gebruikt voor opslag en voorbehandeling van hernieuwbare grondstoffen voor de bio-dieselraffinaderijen van het bedrijf.

De vestiging op de Maasvlakte (nabij Rotterdam) zorgt voor de daadwerkelijke productie. De capaciteit van deze fabriek is 1 miljoen ton per jaar. De ligging van de raffinaderij, aan de grootste haven van Europa, is zeer gunstig. Het prachtig om te zien dat een raffinaderij van plantaardige oliën en dierenvetten biodiesel en biokerosine maakt en zo haar steentje bijdraagt aan een duurzamere samenleving. 

 

coll

Leon is via DNM als supervisor bij Neste verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van het werk door de onderaannemers. Bijvoorbeeld voor het onderhoud, de inspecties en het nieuwbouw gedeelte op de sites. Leon werkt al geruime tijd voor DNM en doet dit altijd naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Wij wensen Leon nog heel veel werkplezier toe, dat komt vast helemaal goed!