Operator

| €2.600 - €3.300 | 40 | MBO | Vlissingen
correct aannemen en verwerken van afvalstoffen

Over de werkgever

Onze klant biedt een breed scala aan diensten aan voor schepen en de olie- en gasindustrie. Ze helpen met het vervoer van goederen, de verkoop van producten, het regelen van scheepvaartdiensten en het beschermen van het milieu. Hun werkzaamheden zijn verdeeld in vier gebieden: logistiek, handel, scheepvaart en milieu. Een belangrijk onderdeel van hun werk is het ophalen en verwerken van scheepsafval in Nederland en België. Dit omvat het verzamelen van waswater, bilgewater, chemisch afval, huisvuil en bedrijfsafval.
Daarnaast heeft onze klant een speciale noodhulpdienst voor het opruimen van vervuiling op het water, vooral in Zeeland. Ze maken ook de wegen schoon na ongelukken, zorgen voor het schoonhouden van water en verwerken industrieel afvalwater. Het afval wordt verzameld in verschillende havens en naar hun hoofdlocatie gebracht, waar olie en water worden gescheiden en de olie op een duurzame manier wordt hergebruikt met gerecyclede energie.
Momenteel staan er verschillende vacatures open. Of je nu geïnteresseerd bent in logistiek, handel, scheepvaart of milieubeheer, er zijn volop kansen om bij dit team te komen. Ze bieden een uitdagende werkomgeving waar duurzaamheid en innovatie belangrijk zijn.

Gerelateerde vacatures

€3.500 - €4.000 40 uur MBO Vlissingen-Oost

Werkvoorbereider piping & mechanical

Meer informatie
€0 32 - 40 uur HBO Papendrecht

Werkvoorbereider

Verantwoordelijk voor voorbereidingen en werkzaamheden
Meer informatie
€0 32 - 40 uur HBO Papendrecht

Planner

verantwoordelijk voor tijdige en efficiënte planning
Meer informatie