Opdrachtgevers gezocht voor de DNM Werkvoorbereiderscarrousel!
meeting2

Bent u als bedrijf op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde werkvoorbereiders om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Dan biedt de DNM Werkvoorbereiderscarrousel de perfecte oplossing om uw bedrijfsdoelstellingen te behalen en uw projecten tot een succes te maken!

Over DNM Werkvoorbereiderscarrousel: De DNM Werkvoorbereiderscarrousel is een innovatief traineeship dat zich richt op het bieden van opleidingsmogelijkheden aan latent werkzoekenden met een technische achtergrond in piping en mechanical. Onze pool van kandidaten omvat een breed scala aan professionals, waaronder pijpfitters, lassers, voormannen, technicians, tekenaars, engineers en operators.

Priscilla

Wat kunnen wij bieden?

  • Hooggekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers die klaarstaan om hun talenten te benutten binnen uw organisatie.
  • Streng geselecteerde kandidaten met vakkennis in de petrochemische branche en oprechte interesse in de vakopleiding.
  • Een intensief opleidingstraject in samenwerking met de VOMI Academy, wat garant staat voor gewaardeerde diploma's en afstemming op specifieke eisen voor opleidingen.
  • Ondersteuning tijdens de opleiding met extra cursussen en trainingen (soft en hard skills) om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
  • Geen zorgen over extra kosten, onze tarieven dekken alle opleidingskosten in twee jaar en garanderen een goed salaris voor de toekomstige medewerkers.
  • Een vast aanspreekpunt binnen DNM, die de medewerkers begeleidt en de relaties met u onderhoudt.
  • Regelmatige evaluatiemomenten om u op de hoogte te houden van de voortgang en om eventuele verbeterpunten aan te pakken.
  • Ons carrouselmodel biedt een extra voordeel: medewerkers werken bij drie verschillende opdrachtgevers, wat hen blootstelt aan diverse projectbeheersystemen en werkzaamheden. Na de laatste rotatie helpt DNM u samen met de medewerker te bepalen welke positie het beste bij hen past.

Waarom kiezen voor DNM? DNM staat voor groei en ontwikkeling. Door onze medewerkers te stimuleren in hun eigen groei, zorgen we voor tevreden, gemotiveerde en loyale medewerkers binnen uw organisatie. Tegelijkertijd dragen we bij aan het oplossen van het personeelstekort en versterken we uw concurrentiepositie.

Kies voor de DNM Werkvoorbereiderscarrousel en maak gebruik van onze talentvolle medewerkers om uw organisatie te versterken. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken en uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen!

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken aan een succesvolle toekomst voor uw organisatie.