De DNM Opleidingscarrousel

Groei uit tot de werkvoorbereider die jij wil zijn!

Werkvoorbereiding is een prachtig vak met een 100% baangarantie en een toekomstbestendige carrière. DNM heeft om die reden in samenwerking met een drietal gerenommeerde aannemers in de industrie en de VOMI academy de DNM Opleidingscarrousel ontwikkeld. Dit is een traineeship voor werkvoorbereiders in spé waarbij je wordt opgeleid tot vakbekwaam werkvoorbereider. Je stapt in de carrousel en wat kun je verwachten?

Priscilla

Ervaring & Ontwikkeling

Je doet ervaring op bij drie verschillende opdrachtgevers in de industrie waarbij je iedere vier maanden van bedrijf wisselt. Op die manier krijg je een goed beeld van het vak werkvoorbereiding. Je werkt bij deze bedrijven zowel in een maintenance-, turnaround- als projecten omgeving. Hierdoor ontdek jij jouw persoonlijke kwaliteiten en kun je kijken welke werkomgeving het beste bij jouw wensen en persoonlijkheid past. Samen met het bedrijf waar je op dat moment werkt kijken we niet alleen naar jouw ervaring maar ook persoonlijke ontwikkeling en coaching komen aan bod, zodat jij op meerdere vlakken een mooie groei realiseert.

telefoon

Opleiding & Ontwikkeling

Naast de ervaring die je opdoet bij onze klanten word je opgeleid tot werkvoorbereider via de VOMI Academie. Deze opleiding is uniek in Nederland, dit is namelijk de enige opleiding die een volwaardig basistraject biedt voor werkvoorbereiders waarbij je het volledige proces van werkvoorbereiding eigen maakt. De opleiding duurt vier maanden en je gaat hierbij eens per twee weken naar school. Je doet praktijkervaring op en je ontwikkelt diverse vaardigheden. Uiteindelijk weet je hoe je kleine en grote projecten kunt voorbereiden, op zowel technisch als organisatorisch gebied.

AR

Dit ben jij:

Een ervaren pijpfitter, lasser, (meewerkend) voorman of uitvoerder met ervaring in de (petro)chemie. Je hebt aantoonbaar MBO werk- en denkniveau en je bent in het bezit van VCA, rijbewijs en eigen vervoer. DNM start in april 2023 met de opleidingscarrousel werkvoorbereider. Na twee selectiegesprekken volgt er een kennismaking met een van onze klanten. Als dit positief is kun je direct starten!

DNM gaat voor jou!

De opleidingscarrousel is zowel een arbeidsovereenkomst als een opleiding. Het is een unieke samenwerking tussen jou, DNM, onze klanten en VOMI met als doel dat jij jezelf ontwikkelt tot de super-werkvoorbereider die jij wil zijn.

Wij bieden jou

  • een fulltime dienstverband bij DNM met goede arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, 8,33 % vakantiegeld en een pensioenregeling
  • de opleiding tot werkvoorbereider bij VOMI
  • coaching en persoonlijke ontwikkeling
  • alles wordt tot in de puntjes geregeld en je hebt snel antwoord op eventuele vragen

Sta jij te springen om in de carrousel te stappen? Neem dan contact met ons op!