Onze vakmensen zijn er voor jou!

Uitzenden

Je wil als organisatie in staat zijn direct pieken op te vangen. En wanneer het even wat minder gaat, wil je moeiteloos jouw personeelsbestand kunnen aanpassen. Op die momenten kun je tijdelijk personeel op uitzendbasis inhuren. DNM werft en selecteert de juiste kandidaat om een  onderhoudsstop, zieke medewerker of zwangerschapsverlof op te vangen.Jij betaalt alleen voor de gewerkte uren een vast uurtarief gebaseerd op het uurloon van de medewerker. 

Uitzenden is een vorm van dienstverlening waarbij wij personeel aan jou ter beschikking stellen. DNM is formeel werkgever, jouw organisatie heeft leiding en toezicht en is dus feitelijk werkgever. Alle administratieve handelingen en ziekterisico’s liggen bij DNM. 

Detacheren

Zoek je extra versterking voor langere tijd, maar wil je wel flexibel blijven? Dan kun je personeel via detachering inhuren.

Detacheren geeft jou, evenals uitzenden, een flexibel personeelsbestand. Ook hier is DNM verantwoordelijk voor de uitvoering van het werkgeverschap en nemen wij de administratie bij jou uit handen. Veranderingen zoals een structurele toename van de vraag of een langdurig zieke medewerker zijn voorbeelden waarin je een kandidaat op detacheringsbasis inhuurt. Je wil er zeker van zijn dat de medewerker die je aanneemt, niet van het ene op het andere moment kan stoppen. Detacheren geeft jou dus meer zekerheid. Bij detacheren spreken we vooraf de contractduur af. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren een vast uurtarief gebaseerd op het uurloon van de medewerker