Onze persoonlijke en betrokken aanpak.

Wij geloven dat mensen het verschil maken. Als de juiste mensen op de juiste plek zitten dan draagt dat direct bij aan het succes van de organisatie. Daarom investeren wij in relaties en kennen wij onze opdrachtgevers én kandidaten persoonlijk. 

Ben je op zoek naar een nieuwe collega voor een vaste positie binnen jouw organisatie? Iemand met een schaars profiel of specifieke kennis of vaardigheid? In een krappe technische arbeidsmarkt is dit een lastige en tijdrovende opgave.  Als de kandidaat dan eindelijk gevonden is, wil je hem of haar voor langere tijd aan jouw organisatie binden. 

DNM is specialist in werving & selectie en heeft uitgebreide ervaring op het gebied van bijvoorbeeld uitzenden & detacheren en (inhouse)recruitment en dat komt goed van pas. We doen er alles aan om alleen de beste mensen te vinden en volgen trends en ontwikkelingen in recruitment op de voet. 

DNM houdt een voorselectie met als doel alleen eindkandidaten aan jou voor te stellen. De kandidaat die jij geschikt vindt voor de functie komt hierna direct bij jou in dienst. Aan DNM betaal je alleen een vooraf afgesproken fee voor de geleverde diensten.

DNM investeert tijd in het leren kennen van jouw organisatie. We gaan niet alleen in gesprek met de HR verantwoordelijke, maar ook met de leidinggevenden en directe collega's van de kandidaat om een compleet beeld te krijgen van de organisatie en bedrijfscultuur. 

Door met meerdere personen binnen jouw organisatie te spreken weten we precies wat jouw organisatie in een nieuwe collega zoekt. Wat voor persoonlijkheid past er binnen uw organisatie? Voor welke uitdagingen komt een nieuwe collega te staan? Wat is de visie van de afdeling op lange termijn? Wie heb je nodig om deze doelstellingen te behalen? Alleen door het opstellen van een passend functieprofiel komen we tot de perfecte match.

We besteden in de eerste selectie aandacht aan opleiding en ervaring, al reikt de perfecte match verder dan een passend cv. Het zou dus zomaar kunnen voorkomen dat de juiste kandidaat (net) niet de juiste opleiding of ervaring heeft. We creëren een vertrouwde omgeving waarin een kandidaat zich open durft te stellen. We kennen de persoon achter de kandidaat. We weten wat een kandidaat drijft en beweegt. Zo maken we de juiste DNA match tussen onze kandidaten en jouw organisatie.

No cure, no pay

Wij werken met een vaste werving & selectie fee die we vooraf met jou zijn overeenkomen. Deze fee wordt bij indiensttreding van jouw nieuwe collega in rekening gebracht.

Werving en selectie: de voordelen

Als je DNM inzet voor werving en selectie komen daar deze voordelen bij kijken: 

Tijdbesparing (o.a. wervingstijd, lezen van sollicitatiebrieven, vacatures plaatsen).

Kiezen uit alleen geschikte kandidaten. 

Een professional met kennis van de technische arbeidsmarkt.

Je kiest voor een werving- en selectiebureau dat er voor gaat!