Alles goed geregeld voor ZZP-ers!
DNM 20

ZZP-ers

Ben je een ZZP-er en op zoek naar een betrouwbare partij die jou bemiddelt naar een nieuwe opdracht en ook nog eens de gehele administratieve rompslomp uit handen neemt? Dan zit je goed bij DNM. 

gaat voor jou

Samen ondernemen!

Wanneer je een samenwerking met DNM aangaat, gaan we ook echt samen ondernemen. We nemen een stuk acquisitie uit handen en we zetten samen alle stappen die nodig zijn voor jouw nieuwe opdracht. Jij blijft in alle stappen van dit proces 'leading' en wij ondernemen niets zonder jouw goedkeuring, dat geldt voor de soort opdracht, de opdrachtgever en je tarief. Bij DNM houden we van open en eerlijke communicatie, hiermee bouw je de sterkste samenwerking. 

DNm 18

Betrouwbare dienstverlening

DNM werkt met de 'overeenkomst van tussenkomst' welke is goedgekeurd door de Belastingdienst. Daarnaast zijn jouw gegevens bij ons in veilige handen en verwerken wij deze conform NEN 4400-1 lijnen met inachtneming van AVG. Wij bewaren geen kopie van jouw ID en daarnaast sturen wij geen documenten door aan onze opdrachtgevers. Wel vermelden we ten allen tijde naar de opdrachtgever dat je een ZZP-er bent, dit komt ook op de facturen te staan die zij van ons ontvangen.

DNM 20

Je facturen altijd op tijd betaald!

De geaccordeerde uren ontvangen we via jou of de klant waarna deze worden verwerkt. We werken met reversed billing, dus zodra je uren ingevoerd worden wordt er een factuur aangemaakt en een betaalopdracht, waarbij de wettelijke betaaltermijn van 30 dagen wordt meegegeven in het betaalbestand. Zo ben jij verzekerd van een tijdige betaling en klopt je administratie ook direct, en hoef je niet perse zelf een factuur op te stellen. Wij proberen je zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent en waar je blij van wordt!